Нови изображения и видео на Oppo R7 показват свръхтънък метален корпус

Нови изображения и видео на Oppo R7 показват свръхтънък метален корпус
A A+ A++ A

Появиха се още изображения на Oppo R7, и според източника им Mobile-Dad.com телефонът ще е по-тънък от предшественика си Oppo R5, който беше с дебелина 4.85 мм. Това поставя Oppo R7 в надпреварата за титлата най-тънък смартфон в света. По-ранните изображения показваха лишен от странична рамка дизайн, но изглежда това все пак не е съвсем така, макар че все пак рамката около екрана остава тънка като бръснач. Твърди се, че в R7 Oppo използват масивен метален корпус.

Съдейки по изображението, компанията изглежда се е ориентирала към по-заоблен дизайн на ъглите на новия модел в сравнение с правоъгълните краища на R5. Засега спецификациите не са уточнени в детайли, но се счита, че чипсетът е 64-битов осемядрен MediaTek MT6795 - същият чип, който се използва и в HTC One M9 Plus. Освен това по непотвърдена засега информация на задния панел има 20.7MP камера. Дали Oppo R7 ще стане най-тънкият смартфон в света? В един момент Oppo R5 държеше тази титла, докато Vivo X5 Max не го измести с дебелина 4.75 мм.

Oppo без съмнение ще се стремят да си върнат статута на производител на най-тънки телефони, тъй като той им дава много възможности за популяризация на бранда им. Междувременно устройството се появи и в ново видео, което би трябвало да ви даде по-добра представа за дизайна му. В края на видеото личи как извитото стъкло над екрана отразява светлината по такъв начин, че да скрива малкия ръб от лявата и дясната страна. По-рано в клипа има и кратка демонстрация на фирмения интерфейс за Android.

Източник: GizmoChina, GSM Arena

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници