Братът на Ченалова: Тя не е психично болна и не се е укривала

Братът на Ченалова:  Тя не е психично болна и не се е укривала
Станимир Ченалов, кадър: Нова ТВ
A A+ A++ A

Вследствие на стреса, се е отключил проблем, който съдия Румяна Ченалова е имала от години, и специалист я насочил към лекарска комисия. Това е причината тя да посети психодиспансера в Стара Загора и да си извади документ, че е нетрудоспособна, обяви в ефира на Нова ТВ нейния брат и адвокат Станимир Ченалов. Той уточни, че не става въпрос за тежко психическо заболяване.

"Като брат вярвам, че тя е невинна, а като адвокат – преди да видя документите не мога да коментирам нищо”, каза още Ченалов.

"Това, което знам от колега е, че в резултат на натиска, Румяна Ченалова е решила да отиде в съответните служби”,  добави той. Отрече тя да се е укривала, аргументирайки се, че в началото на април сестра му се е явила на повикване от следовател в сградата на Софийска градска прокуратура, където й е връчена нова призовка.

"От момента, когато тя бе призована, сме подавали молби, в които посочваме причините, поради които не можем да се явим, и желанието ни да го направим, и да се свърши дейност”, заяви още адвокатът.

"За мен Румяна Ченалова е един невероятен професионалист. Тя е човек, който в стремежа си да проучи даден проблем, отива и си купува литература, и я чете. За мен тя си върши работата - дали добре или не, е въпрос на преценка. Винаги има недоволни”, каза още Станимир Ченалов.


#Румяна Ченалова #Ченалова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници