DoubleTree by Hilton подарява по една почивка на великденските си гости

DoubleTree by Hilton подарява по една почивка на великденските си гости
A A+ A++ A

Тези дни медиите разпространиха информация за създадени недоразумения при едновременното обслужване на над 900 гости на хотелски комплекс DoubleTree by Hilton Варна и Хелиос Спа вечерта на 10 април 2015 г. в курортен  комплекс Златни пясъци.

Информацията се базира на интервюта с гости на входа на хотел DoubleTree by Hilton Варна, които са били участници в или свидетели на създалите се пререкания между гости в един от ресторантите на хотела заради изчакване за  освобождаване на места в ресторанта, както и пред бюфет-масите, вследствие на употребата на алкохол от някои от  гостите, преди и около 18:30 ч. на 10 април 2015 г.

Мениджмънтът на хотела и лично генералният мениджър Ахмет Алп Атила съжаляват за създалата се ситуация и  заявяват, че никой гост на хотела и на веригата никога не бива да бъде поставян в положение да му бъде нарушена почивката от подобни недоразумения, както и от поведението на други гости.

Атила заяви следното: „Репутацията на единствената световна луксозна марка, представена на българското черноморско крайбрежие, изисква безкомпромисни усилия на целия персонал на всеки от нашите хотели за  задоволяване на всички изисквания на нашите скъпи гости за комфортна и луксозна почивка. По тази причина 

започваме незабавни консултации с ръководството на марката

DoubleTree за въвеждане на най-строгите практики за осигуряване на спокойствието на нашите гости още преди началото на летния сезон тази година, независимо дали се  изискват, или не от местното законодателство, като ще продължим да се водим от най-добрите световни практики на бранда. Относно тиражираните неуместни твърдения за различно отношение към гостите от една или друга  националност, ние искаме да подчертаем, че DoubleTree by Hilton Варна – Златни Пясъци поддържа безкомпромисно  международно утвърдените принципи на еднакво отношение към всички, без оглед на националност, раса, пол,  вероизповедание и социални отношения.

Българските ни гости са ни най-скъпи

така както са и румънските,  английските, немските, руските, скандинавските и всички други, които са избрали нашия хотел от огромното  предлагане в България и по света“.

В знак на това, че не сме безразлични към създалата се от неправомерното поведение на някои туристи ситуация, и в духа на ценностите на бранда и веригата, мениджмънтът на DoubleTree by Hilton Варна кани всички свои гости от  Великденските празници да повторят ваканцията си за същия престой през месеците май, юни или септември 2015 г. като наши гости с комплимент от мениджмънта на хотела. Молим за разбиране, че настаняването ще се осъществява с  резервация поне един месец предварително в рамките на заделения за периода капацитет. 

 

Всички туроператори и туристически агенти ще бъдат информирани за това специално предложение. DoubleTree
by Hilton Варна е разположен в курортния комплекс Златни пясъци, с изглед към зеленината на природния парк и  азура на великолепното Черно море. Хотелът разполага със 196 двойни стаи, фамилни стаи и апартаменти, три бара и  два ресторанта с общо 476 места на разположение за закуска, обяд и вечеря.

При световен стандарт за курортен хотел за необходими 40 ресторантски места на всеки 100 места за настаняване,

 DoubleTree by Hilton Варна надвишава това изискване 3 пъти

а заедно с втория хотел от комплекса, Хелиос Спа, 1,5  пъти. Ние осигуряваме над 90 охраняеми безплатни паркоместа, което надвишава предлаганите безплатни паркоместа, пресметнати на брой стаи на който и да е друг от над 80-те хотела в курорта. DoubleTree by Hilton Варна предлага на
гостите си фитнес център от Precor®, сауна и парна баня, както и директен достъп до отличения с награди спа център Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic и неговото разнообразие от разкрасителни и здравословни процедури.

За хотелите DoubleТree by Hilton DoubleТree by Hilton

вярва в уникалните ценности, които правят неговите хотели привлекателно място

за работа на служителите и предпочитано място за туристите. Под особено внимание са  социалната отговорност и грижата към обществото, в което работят. Хотелите DoubleТree by Hilton участват и в Hilton HHonors®, единствената програма за награди на гостите в света, която позволява на членовете да печелят  едновременно точки  и мили за своя престой и да ги заменят за безплатни нощувки в над 4000 хотела по целия свят без ограничение в датите.

 

С все по-голяма колекция от ваканционни имоти в повече от 250 основни града, икономически центрове и  ваканционни дестинации по целия свят, хотелите и курортите DoubleТree by Hilton са създадени да предоставят истински комфорт на бизнесмени и туристи. Всеки един от милионите гости на хотелите DoubleТree by Hilton, от  посрещането с легендарната за марката топла шоколадова бисквита при регистрация до предимствата на програмата за награди на гостите Hilton HHonors, с право очаква гостоприемство, независимо от това къде ще го отведе пътуването му. DoubleTree е една от десетте водещи на пазара световни марки на Hilton Worldwide.

#Варна #хотел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници