Motorola Smelt може да се окаже наследник на Moto 360

Motorola Smelt може да се окаже наследник на Moto 360
A A+ A++ A

Наскоро придобихме бегла представа какво Motorola са планирали за наследника на Moto 360, след като изпълнителният директор на Lenovo публикува в социалните медии снимка с компоненти за умен часовник в куфарче. Извън тази снимка за него не беше известно особено много - до днес. Според сайта Phandroid разработчик на популярно приложение наскоро е регистрирал свързване към конзолата си за Android разработка от неизвестно, произведено от Motorola устройство с Android Wear.

Устройството се е намирало в град Мунделейн, близо до централата на Motorola в Чикаго. Анализът на информацията в профила е разкрил, че устройството е с кодово име Smeltи използва Android 5.1. Екранът е с резолюция 360x360 пиксела, а процесорът е описан като 'armeabi-v7a', което вероятно би трябвало да означава ARM v7 архитектура с поддръжка на разширени инструкции.

Кодовото име Smelt загатва за разтопен метал, тоест потенциалният наследник на Moto 360 може би е метален часовник. От друга страна това е името на малка рибка, а кодовото име на Moto 360 също беше свързано с риба (Minnow). Междувременно в интернет се появи снимка, която може би показа часовника. Тя разкрива по-тънка странична рамка, корпус с намалена дебелина и напълно кръгъл дисплей.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино