Подарък безжично зарядно за първите закупили Samsung Galaxy S6 и S6 edge от VIVACOM

Подарък безжично зарядно за първите закупили Samsung Galaxy S6 и S6 edge от VIVACOM
A A+ A++ A

Българските продажби на Samsung Galaxy S6 и S6 edge ще започнат в средата на април и родните оператори вече се подготвят за това. Както вече писахме, смартфоните ще е предлагат и от трите телекома, а освен това ще могат да бъдат намерени и в обектите на големите вериги магазините за техника. VIVACOM например обяви, че пуска в сайта си страница, в която всеки може да регистрира своя интерес към устройствата.

Операторът ще подари и безжично зарядно Samsung на всеки, който до края на април закупи някой от моделите и изпрати данните си в обратна връзка. Освен това между 24 и 29 март през специална форма във Facebook страницата на VIVACOM ще може да се кандидатства за тестване в продължение на седмица на един от двата телефона. Такъв шанс ще имат 5 късметлии, а най-активният от тях в социалната мрежа ще спечели Samsung Galaxy S6 edge. Тестови бройки от двата модела ще има и в избрани магазини на VIVACOM от 23 март.

Telenor също обяви, че ще даде възможност на посетителите на избрани свои магазини да тестват двата модела преди началото на официалните продажби в България. Устройствата ще бъдат на разположение в избрани магазини в София от 23 март, а след това и в други градове на страната. Телекомът ще предлага Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 edge в бял и черен цвят с 32 GB вградена памет с актуалните си абонаментни планове от 14 април, а през май ще пусне Samsung Galaxy S6 в синьо и Galaxy S6 edge в зелено.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници