Сър Елтън Джон зове за бойкот на Долче и Габана

Сър Елтън Джон зове за бойкот на Долче и Габана
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Британският певец Елтън Джон призова за бойкот на облеклата с марката "Долче и Габана". Причина за крайното му мнение е отговор на единия от италианските дизайнери, който определи като "синтетични" децата, заченати чрез оплождане "ин витро".

Елтън Джон, който със съпруга си Дейвид Фърниш отглежда две малки деца, родени от сурогатна майка, осъди "архаичното мислене" на Доменико Долче.

"Как се осмелявате да определите моите прекрасни бебета като "синтетични"?", написа музикантът в социалната мрежа "Инстаграм" (Instagram).

В самото интервю Доменико Долче заяви, че не вярва в деца, родени от химия. "Раждаш се от баща и майка... Най-малко, поне така трябва да става, и затова аз не съм много убеден в децата, родени от химията, синтетичните бебета, от утроби под наем, заяви роденият в Сицилия Доменико Долче пред италианското списание за мода Панорама.

Доменико Долче и Стефано Габана бяха гей партньори в продължение на 23 години до раздялата си през 2005 г. Те ясно са декларирали несъгласието си с това да има хомосексуални семейства.



След острата реакция на Елтън Джин обаче двамата дизайнери уточниха, че изказването им е лично мнение и не осъждат никого.

#Сър Елтън Джон #Долче и Габана #бойкот #ин витро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници