Сара Брайтман оцеля в руска гора, готова е за пътуване в Космоса (СНИМКИ+ВИДЕО)

Сара Брайтман оцеля в руска гора, готова е за пътуване в Космоса (СНИМКИ+ВИДЕО)
Снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

Сара Брайтмън, която на 1 септември трябва да излети като турист в космоса, сподели впечатленията си от подготовката на космонавтите в Русия, подчертавайки особено теста за оцеляване в гора през зимата.

"Много ми провървя да работя в Звездното градче със забележителни хора и да премина през всичко в рамките на това начинание, сподели британската певица, която миналата година гостува за първи път у нас. Страшно вълнуващо е да бъдеш в центрофуга, барокамера. Това ми даде много сили и разбирането, че мога да се справя".

Особено й харесало екстремалното оцеляване в зимна гола край Москва. По думите й подобни тренинги "пробуждат забравени инстинкти".

"Беше много поучително, защото във всекидневието си ние изобщо не се сблъскваме с подобно нещо, добавя Сара. Това, което придобих от тези тренировки, е че вниманието става абсолютно друго, вие опознавате особеностите на инстинкта за самосъхранение, за който иначе нямаше да знаете, прекрасно е да имаш такъв опит".

Сара Брайтман ще стане 8-ят космически турист на Международната космическа станция (МКС). Тя ще лети с руския космонавт Сергей Волков и датският астронавт от Европейската космическа агенция Андреас Могенсен. Засега е неясно дали ще прави запис или ще изнесе концерт в околоземна орбита.

Вижте какво още каза певицата пред "Рашъ Тъдей":

#Сара Брайтман #певица #музика #космос

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници