TNT започва полети до Тел Авив - пет пъти в седмицата

TNT започва полети до Тел Авив - пет пъти в седмицата
A A+ A++ A

TNT предлага въздушна транспортна услуга пет пъти в седмицата между Тел Авив и европейския си разпределителен център в Лиеж, Белгия. Маршрутът се извършва от понеделник до петък със собствен самолет "Боинг 737-400".

Услугата с новия товарен самолет отговаря на нарастващото търсене на експресни доставки на колети и карго товари, и носи няколко предимства за клиентите: фиксирани времена за излитане, гарантирано натоварване на пратките, по-късен час за събиране на пратките в Израел и гладка връзка с международната сухопътна и въздушна мрежа на TNT през Лиеж.

Новият самолет също така позволява на TNT да

скъси транзитните времена за доставка на експресни пратки

от и до Тел Авив с един ден.

Полетът от Лиеж каца в Тел Авив сутринта, за да може да се извърши доставка по внос същия ден и излита вечерта, позволявайки събирането на пратки по износ в края на работното време, които да заминат същия ден.

Мартин Содергард, управляващ директор на TNT мрежови операции, каза: „С този нов полет на TNT нашите клиенти ще спечелят от подобрените и по-надеждни транзитни времена, както и от по-късното събиране на пратки за износ, благодарение на подобрените времена за излитане на самолета. Сега вече разполагаме и с по-голям товарен капацитет за по-нататъшно нарастване на бизнеса ни към и от Израел“.

Европейският съюз е бизнес партньор номер едно за Израел

с общ търговски обмен на стойност приблизително 29 милиарда евро за 2013 г. Типичните TNT от и до страната включват машини и съоръжения, електронни продукти, медицинско оборудване и текстилни изделия.

В изпълнение на своята корпоративна стратегия Оutlook, TNT работи за комбинирането на своята обширна европейска сухопътна мрежа с по-силна международна въздушна мрежа.

През последните месеци TNT направи редица подобрения в своите мрежи за доставки като пускането на сухопътната експресна връзка до Турция и Балканските държави, и добавянето на хъбовете Хановер и Венеция към европейската си въздушна мрежа.



За TNT
TNT е една от най-големите международни компании за експресни доставки. Ежедневно TNT транспортира близо милион документи, колети и палетизирани товари. Компанията управлява въздушни и сухопътни транспортни мрежи в Европа, Близкия изток и Африка, азиатската част на Тихия океан и Америка. Приходите на TNT за 2014 г. са в размер на 6,7 милиарда евро. Повече за компанията можете на намерите на корпоративния ни уебсайт www.tnt.com/corporate.

За ТNТ България
Подразделението на ТNТ в България е основано на 22.12.1995 г. и вече 19 години успешно работи на българския пазар, предлагайки най-обширната гама от експресни транспортни услуги за доставка на документи, колети и карго товари до и от над 200 страни по света и на територията на цяла България. Повече информация за TNT България може да бъде намерена на http://www.tnt.com//bg.


За повече информация и запитвания за TNT в България, моля, свържете се с:

Камелия Игнатова
Маркетинг & PR координатор
Тел. +359 2 9339 107
Мобилен: +359 888 660023
Email: kamelia.ignatova@tnt.com

или M3 Communications Group, Inc., тел. 02 / 818 70 10.

За снимки, видео и последни новини от TNT, моля, посетете корпоративния онлайн медия център на TNT: http://www.tnt.com/corporate/en/site/home/press/presslibrary.html
Последвайте ни в Twitter: @TNTMediaHub

За всички новости и актуални кампании за клиентите в България посетете www.tnt.com/bg.

#полет #самолет #Тел Авив #TNT

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници