Възстановено е движението на влаковете между Тулово и Змейово

Възстановено е движението на влаковете между Тулово и Змейово
A A+ A++ A

Възстановено е движението на влаковете между гарите Тулово и Змейово след отстраняване на повредите по контактната мрежа, съобщиха от НКЖИ.

Поради влошените метеорологични условия продължава да е усложнена обстановката по железопътната инфраструктура в страната.

Все още е прекъснато движението на влаковете в междугарието Мост – Книжовник и в повечето участъци от жп линията Септември – Добринище (Разлог-Белица, Велинград-Цветино, Якоруда-Аврамово и Цветино-Аврамово). Поради трудния терен и лошите метеорологични условия, работата на аварийните екипи за възстановяване на проходимостта по теснопътната железопътна линия е затруднена и към момента движение на влакове се осъществява само в участъка от Септември до Велинград.

Екипите на НКЖИ продължават работа по възстановяването на засегнатите участъци от жп мрежата.

Поради динамичните промени в условията на усложнена метеорологична обстановка, клиентите на националния железопътен превозвач могат да получат най-точна информация за актуалната обстановка за движение на влаковете от гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари./

#влакове #движение #Тулово

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници