Бареков се закани тежко на бивши и настоящи съпартийци

Бареков се закани тежко на бивши и настоящи съпартийци
Николай Бареков Снимка: "България без цензура"
A A+ A++ A

До края на март лидерът на "България без цензура" Николай Бареков се закани да събере актива на партията на разширено заседание, на което ще се потърси отговорност за действията на отцепилата се парламентарна група Български демократичен център и редицата гласувания в Народното събрание, изцяло в услуга на управляващите. На заседанието ще се направи преглед на структурите и тяхната готовност за участие в местни избори.

От пресцентъра на партията съобщиха, че Бареков отправя два открити въпроса към БДЦ и двамата депутати от ББЦ, които подкрепиха приемането на 16 млрд. лв. дълг в комисията по бюджет и финанси и в пленарната зала на Народното събрание.

„Господа отиващи си депутати от ББЦ и господа от другите партии, които влязохте в парламента на мой гръб и на гърба на моята партия, г-да Танчев и Ковачев, защо се скрихте от българското общество и от избирателите и не пожелахте да отговорите какви мотиви ви водиха, какви сделки сключихте и каква угода получихте за тегленето на 16 милиарда лева дълг? Защо тиражирахте лъжата, че този дълг е бил редуциран с 2 млрд. лв. едва ли не заради вас, при положение, че беше гласуван в пълния си размер”, пита Бареков.

Евродепутатът обвини депутатите в "нелегитимни опити да се правят събрания на „България без цензура” зад гърба на председателя и политическото ръководство и с цел да се перат мръсни съвести и да се извиват ръце заради неадекватните действия на БДЦ".

#"България без цензура" #Николай Бареков #Бареков #БДЦ #ББЦ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници