Четири нови смартфона от LG за потребителите с ограничен бюджет

Четири нови смартфона от LG за потребителите с ограничен бюджет
A A+ A++ A

Голяма част от успеха на LG през миналата година се дължеше на продажби на солидни устройства от среден клас и изглежда, че корейската компания смята да продължи да използва тази стратегия и през 2015 г. Седмица преди старта на мобилния конгрес LG представи четири нови смартфона, които би трябвало да допаднат на потребителите с ограничен бюджет – Joy с 4” WVGA екран, Leon с 4,5" FWVGA (854x480) дисплей, Spirit с 4,7" HD дисплей и Magna с 5" HD дисплей. И трите по-големи модела имат версия с 3G или LTE възможности.

Spirit и Magna ползват процесори с работна честота 1,2GHz за моделите с 3G възможности и 1,3GHz процесори за 4G версиите. Версията на Android, с която работят е Lollipop. И двата телефона разполагат с основна камера от 8МР за LTE моделите и 5МР за моделите с 3G възможности. Magna обаче има по-добра камера за видео разговори - 5МР, докато тази на Spirit е 1МР. Leon и Joy на свой ред имат предна камера с едва VGA резолюция.

Ако се спрете на Joy ще трябва допълнително да избирате между четириядрен или двуядрен процесор, като и двата работят с честота 1,2GHz. Основната камера на този телефон също е 5МР. По отношение на батерията Magna предлага 2540mAh, Spirit е с 2100 mAh, а другите два модела са с 1,900mAh. На какви цени ще се продават телефоните засега остава неясно, но продажбите ще започнат още тази седмица, макар че компанията не уточнява на кои пазари можем да ги очакваме.

Източник: LG

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници