Софийският районен съд се мести, призовават гражданите към търпение

Софийският районен съд се мести, призовават гражданите към търпение
A A+ A++ A

Започва голямото преместване на Софийския районен съд в нова сграда. От там призовават гражданите да проявят търпение, тъй като обемът на документацията е огромен.

Държавните съдебни изпълнители при Софийския районен съд и Служба "Архив" ще осъществяват дейността си в сградата на булевард "Цар Борис ІІІ" №54 от 23 февруари. От 4 март Трето гражданско отделение на Софийския районен съд също ще осъществява дейността си на бул. "Цар Борис ІІІ".

На 26 и 27 февруари ще започне преместването на отделението, поради което след 12:00 часа на 26 февруари няма да се извършват справки по делата в сградата на ул. "Съборна" №9. Регистратурата на Трето гражданско отделение ще функционира нормално и съдебните заседания ще се провеждат редовно в сградата на ул. "Съборна".

От Районния съд уточняват, че входът на сградата на бул. "Цар Борис ІІІ" №54 временно ще бъде от към ул. "Баба Илийца" /до парк Лагера/, поради извършваните към момента строителни работи в околното пространство около сградата.

Преместването на Софийския районен съд в нова сграда е безпрецедентно като обем, поради което поставя много и различни труднопредвидими обстоятелства, заявяват от съда. От там призовават гражданите и техните представители за разбиране при евентуално възникнали проблеми при функционирането на съда. Въпросите свързани с организацията на движението и паркирането са отговорност на Столична община, поради което всички въпроси свързани с това следва да бъдат отнасяни към общинската администрация, казват още от съда.

#Районен съд #София #преместване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници