Баракова изпрати писмо, пълно с грешки, на просветния министър

Баракова изпрати писмо, пълно с грешки, на просветния министър
Снимка: БГНЕС, снимка на писмо: бТВ
A A+ A++ A

Независимият депутат Ана Баракова прояви активност и прати писмо до просветния министър Тодор Танев. Оказа се, обаче, че и тази работа не е свършена безгрешно. Писмото е пълно с правописни и стилистични грешки: според него тя е членувала два пъти в 43-то Народно събрание, изпуснала е пълния член на друго място, написала в който вместо които и е объркала думите „въпрос” с „отговор”.

Нейните грешки обаче бяха бързо простени от народните представители, а министър Танев само бил чул за писмото, но не го е видял.

„Аз искрено се надявам това да е било от бързане и невъзможност да се направи веднага корекция - от желание да въведе въпроса си по-бързо, и се надявам да е несъзнателно”, коментира народният представител от ГЕРБ Снежана Дукова.

Припомняме, че учителката по биология от Пловдив Ана Баракова на парламентарните избори през октомври 2014 г. е поставена под номер 13 в листата на „ББЦ“ в 16 МИР Пловдив град като представител на „Евромайки“. Номерът ѝ съвпада с номера на партията за тези избори. Партията ѝ печели две места.

Чрез преференции Баракова измества втория в листата — пловдивския адвокат Дяко Дяков и става депутат в 43-то Народно събрание. Баракова предизвиква абсолютен прецедент като се откъсва от парламентарната си група и става независима още преди да се закълне. 

#Ана Баракова #Тодор Танев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници