Зрителите измислят сценарий на "Снежанка и седемте джуджета"

Зрителите измислят сценарий  на "Снежанка и седемте джуджета"
A A+ A++ A

Тази събота в Пловдив ще бъде един ден пълен с ''Една Снежанка, седем джуджета и още нещо...'', мюзикъл за деца и придружаващи ги родители.

Екипът на арт-сцена „4хП“ предвижда представления от 15:00, 17:00, 19:00 ч., но по-интересното е онова ''още нещо'' - залегнало в заглавието на самия спектакъл - целия ден и не само в определените часове и определеното време, но и между спектаклите, когато зрителите и най-вече децата ще могат да общуват със Снежанка, джуджетата, актьорите. Да играят, да пеят и да танцуват, защото истината е, че преставаме да играем, не защото стареем, а стареем, защото преставаме да си играем.

Децата ще имат възможността да влизат в действието на спектакъла с конкретно предложение, например кой да играе Снежанка, как да се наричат джуджетата, къде се крие принца и др. Всичко ще се случва на принципа: ''тук и сега, с тези хора, на това място''.

Подобни изненади очакват и бъдещи зрители в центъра на града преди обяд, когато актьорите ще си общуват с зрителите и ще ги въведат в приказно приключение.

Повече за проекта „Един ден с...“: Вече два месеца „4хП“ представя своите постановки на пловдивската публика, сега е време да излезе от пространствата на сцената и да стъпи по калдъръмените улици, да влезе в града, да срещне героите на Шекспир, например, с гражданите на Пловдив. С този проект театърът се опита да отвори вратите към приключенията.

#Пловдив #театър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници