Нов случай на барикадирал се в дома си психичноболен, този път в Бургас

Нов случай на барикадирал се в дома си психичноболен, този път в Бургас
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Нов случай на барикадирал се в дома си психичноболен, този път в Бургас. 59-годишният Николай Овчаров, освен че не иска да излезе от жилището си в блок 2 в ж.к. „Зорница“, е започнал да изхвърля и покъщнината си по минувачите.

Досега мъжът е изхвърлил хладилник, телевизор, дори и тежък радиатор, а хората, не смеят да припарят в близост до блока, съобщава Флагман.

На мястото на инцидента са пристигнали двама полицаи, които са се качили до жилището на психичноболния Николай Овчаров. Униформените служители са успели да убедят мъжа да излезе от там. Униформените са му поставили белезници и са заявили, че той ще бъде незабавно откаран в Центъра за психично здраве.

Николай живее във вход 1 на блока. Майка му и баща му са починали отдавна, преди година той загубил и брат си.

Имал от години психични проблеми, които през последните месеци се отключили. Когато не е в криза бил кротък, но не говорил с никого, излизал само до магазина и се връщал обратно вкъщи.

За него се грижила съпругата на починалия му брат, но тя не го посещавала редовно. През повечето време той бил сам и не се знае дали изобщо пие лекарства за болестта си. „Най-вероятно има изписани медикаменти, но едва ли ги приема, тъй като няма кой да следи за това“, коментират съседи.

#барикадирал #Бургас #психичноболен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници