Ирина Тенчева призна: Бременна съм!

Ирина Тенчева призна: Бременна съм!
Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Водещата Ирина Тенчева и продуцентът Иван Христов очакват първото си общо дете. Новината бе официално потвърдена от самата Ирина. Водещата на "Ангел парк" публикува във Фейсбук своя снимка, на която се вижда наедрялото й коремче. Тенчева видимо е в напреднала бременност и можем да очакваме появата на бебето в близките седмици.

Ето какво написа Ирина в статуса си:

"Разбрах, че хубавата ни новина вече е достигнала до медии, за които разгласяването й е особено важно, затова предпочитам лично да я потвърдя предварително.

Скоро голямото ни семейство ще се увеличи с още един човек. Благодаря на всички наши близки приятели, които се радват заедно с нас от самото начало.

Месеците на бременност са особено съкровени за всяка жена, затова моля колегите журналисти да ми дадат възможност да се насладя максимално, като не ме търсят за интервюта и коментари. Такива няма да има. Благодаря предварително за разбирането."

Бебето ще е трето дете за Ирина. Тя има две деца от първия си брак, Спас и Верджиния (на 7 и на 5 години), които след развода живеят с нея и Иван. Той има дъщеричка Ава от брака си с ексводещата Вихра Петрова.

Иван и Ирина са заедно от 2011 година, а през миналата година са се венчали по време на екскурзия в Барселона, потвърди наскоро Иван. Кумове са им станали Нико Тупарев и съпругата му Катя.

#Ирина Тенчева #Иван Христов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници