Алгафари: Нарисуват ли Левски с турчин зад него, ще има и родолюбци, които ще скочат

Алгафари: Нарисуват ли Левски с турчин зад него, ще има и родолюбци, които ще скочат
снимка: Би Ти Ви
A A+ A++ A

Представете си, че някой сатирик нарисува светинята на България Васил Левски в някаква безобразна поза с някой турчин, който е застанал отзад, и Левски казва „мене ми харесва, хубаво ми е”. Смятате ли, че няма да се явят двама-трима изтрещели наши родолюбци да му потрошат главата? Този въпрос зададе режисьорът и експертът по политически PR Нидал Алгафари в ефира на Би Ти Ви.

По думите му обяснението за терористичните актове във Франция от миналата седмица, при които загинаха 17 души, е, че мюсюлманите в страната са подтиснати „и за букрките и затова, че ги проверяват на всяка втора крачка”.
„В момента, в който видят някой по-мургав и с брада направо го спират и казват: „Дай документите”. Това е натиск, които някъде избива“, смята експертът той.

Според него едно изказване на Люк Бесон най-точно изразява ситуацията във Франция и положението на мюсюлманите там.

„Когато забогатяха, французите сами докараха хора от бившите си колонии да им работят и да им вършат черната работа. И изведнъж спряха да ги харесват, когато тези хора започнаха да искат демократични права“, коментира още Алгафари.

Според Алгафари към България се задава сериозна бежанска вълна от Сирия, тъй като в страната конфликтът се задълбочава. Според него през наша територия ще минат поне 200 000 души, но те едва ли ще останат в България, защото социалната ни система не е атрактивна за тях.

Режисьор и експерт по политически PR е уверен, че терористи сред бежанците няма, защото минават през много процедури и разпити. По думите му терористите биха влезли в страната през „официалния вход” с паспорти на европейски граждани, тъй като контролът е по-слаб.

#Нидал Алгафари #Левски #бежанци #терористични атаки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници