Изпратиха Татяна в бял ковчег

Изпратиха Татяна в бял ковчег
A A+ A++ A

Близки и приятели на убитата преди няколко дни шефка на кабинета на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова днес я изпратиха в последния й път в бял ковчег и перфектно гримирана.

Да се помолим всички Господ да прости убийството на Татяна, призова на опелото в църквата "Успение Богородично" в Пазарджик един от четиримата свещеници, отец Яков.

Свещеникът благодари от името на пловдивския митрополит Николай за помощта, която Татяна е оказвала на местните църкви и допълни, че заедно със свещениците от "Успение Богородично" днес за душата й се моли и дядо владика.

Районът на църквата бе обграден от полицейски коли, отбеляза регионалното издание "Марица". По същия начин е обграден и гробищният парк.

Църквата едва побра над 300 души, които бяха дошли, за да се простят с 34-годишната Татяна. Тя бе перфектно гримирана и следите от куршумите по лицето й почти не личаха.

Свещениците призоваха хората към смирение и още веднъж напомниха, че насилието не е начин за решаване на човешките проблеми. Всички сме тленни и всички ще се превърнем в прах, каза отец Яков. 

#Татяна Стоянова #ковчег #Пазарджик

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници