Топ 5 на смешните реплики за свалки по Коледа

Топ 5 на смешните реплики за свалки по Коледа
A A+ A++ A

Най-забавните реплики за свалки по Коледа бяха събрани от британски сайт за запознанства. Част от фразите са вдъхновени от филми, песни или просто са разпространени като шеги сред младите хора.

Ето ги:

"Може ли да те снимам? Току-що разбрах какво искам за Коледа".

"Всичко, което искам за Коледа, си ти" от песента на Марая Кери All I Want for Christmas Is You.

 

"Колко тежи един елен на Дядо Коледа? Достатъчно, за да разчупи леда".

"Сигурно съм се превърнал в снежинка, защото си паднах по теб".

"Можеш да ме разопаковаш по всяко време".

Междувременно, други експерти в областта на човешките отношения обобщиха нещата, за които двойките най-често се карат по Коледа.

Кой да сготви коледната вечеря? Дали това трябва да бъде жената, която обикновено приготвя вечерята, или мъжът също трябва да се включи, ако не да отмени половинката си на този ден? Това е един от класическите поводи за кавги между влюбените.

Колко пари да отделим за подаръци за другите хора? Двойката трябва да се споразумее за сума, която пасва на финансовите им възможности, за да няма сериозни проблеми в януарския бюджет. Тук попадат и подаръците между двамата, а също и подаръците за децата.

Спорове възникват и ако единият от двамата трябва да работи по празниците. А ако и двамата са у дома, често се случва да не могат да изберат кой филм да гледат заедно.

Когато единият пийне малко повече, другият обикновено недоволства. Мисълта, че все някой трябва да почисти след пиянските пакости, обаче убива цялата магия на празника.

Един от най-важните проблеми около Коледа е дали да се вземе естествено дърво или да се купи изкуствена елха. Нищо не може да замени истинското дърво, но също така на никой не му се чистят падналите иглички. Еколозите съветват да не се купуват отсечени дървета, а да се вземе дръвче, посадено в саксия.

#свалки #Коледа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници