Анчелоти часове преди мача с Лудогорец: Българите са бързи

Анчелоти часове преди мача с Лудогорец: Българите са бързи
A A+ A++ A

"Утре няма да правим подаръци", каза часове преди отново Лудогорец и Реал Мадрид да се изправят в двубой за Шампионската лига селекционерът на Белия балет Карло Анчелоти.

Този път двата отбора ще се изправят един срещу друг на легендарния стадион "Сантяго Бернабеу" в Мадрид.

Предишния път Белият балет извоюва победа с 2:0 на стадион "Васил Левски" в София.

За предстоящия мач, треньорът на Реал Мадрид, Карло Анчелоти заяви, че Лудогорец е отбор, който играе бързо в предни позиции. Италианецът обаче посочи, че очаква неговият отбор да изиграе добър мач утре вечер.

"Сигурен съм, че Лудогорец ще се бори за своето утре. Те ще искат да с представят добре, вероятно ще искат точка или точки. Лудогорец търси своите шансове за класиране в Лига Европа. Това е тим, който играе много бързо в предни позиции, преливат бързо“, каза Анчелоти на пресконференция преди утрешния двубой.

Той уточни, че не се притеснява кой ще застане на вратата. „Когато имам възможност, давам шансове и на Кейлор. Той тренира много добре. Работи много добре, много е сериозен, така че заслужава шансове“, смята Анчелоти.

Що се отнася до звездата на Реал Мадрид – Кристиано Роналдо, треньорът посочи, че неговото представяне е фантастично.

„Представянето на Роналдо е фантастично, невероятно. И друг път съм коментирал, че неговата амбиция е извънземна. Той винаги иска да печели за себе си, за клуба, за съотборниците си и за феновете. Той и Рамос винаги искат да са на топ ниво. Роналдо е в много добро състояние, но утре ще видим кои ще играе. Тренировките са ни доста кратки, защото програмата е сгъстена. Ще извадим подготвен състав“, посочи италианецът.

Вторият вратар на Реал Мадрид - Кейлор Навас, посочи, че Лудогорец няма да бъде подценен. Вероятно именно Навас ще е стражът на Белия балет, ако треньорът Анчелоти реши да даде почивка натитуляра Икер Касияс.

"Всеки мач е важен за нас. Утре няма да правим подаръци. Лудогорец идват амбицирани да изиграят добър мач. Уважаваме, че Лудогорец иска да спечели, но ние ще подходим сериозно към мача с намерението да прибавим нова победа", коментира още Навас.

#Лудогорец #Реал Мадрид

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници