Най-известният щастливец получи звезда в Алеята на славата (снимки)

Най-известният щастливец получи звезда в Алеята на славата (снимки)
Снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

Най-известният щастливец в света - Фарел Уилямс, автор на световния хит Happy ("Щастлив"), вече има своя звезда в  "Алеята на славата" в Лос Анджелис.

"Фарел е гений, музиката му оказва влияние върху живота на толкова много хора", каза телевизионната звезда Елън де Дженерис по време на церемонията в Холивуд. Тя описа музиканта като "нежна душа".

"Написах стихотворение в твоя чест, защото си помислих, че може да направиш песен и бихме могли двамата да направим пари", пошегува се русата водеща.

Изпълнителят на хита Get Lucky на Дафт Пънк, композитор на Blurred Lines на Робин Тик и съавтор на Rock your body с Джъстин Тимбърлейк след това взе думата и каза, че е "изключително благодарен" за тази чест.

"Аз, който съм роден във Вирджиния Бийч, нямах и представа докъде ще ме доведе любовта към музиката", каза 41-годишният певец с младежко лице, описващ музиката като "гръбначния стълб на живота си".

Уилямс има продадени 100 милиона копия от песни. Десет милиона от тях са само за "Щастлив", донесла му номинация за "Оскар" за саундтрака на филма "Аз, проклетникът 2".

Той има и седем награди "Грами", най-високото отличие в музикалната индустрия, включително и за дългогодишната си съвместна работа с Чад Хюго, с когото създава продуцентското дуо The Neptunes в края на 90-те години.

#щастлив #музика #музика #Алеята на славата #Фарел Уилямс #Happy

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници