Венцислав Георгиев става директор на финасовата инспекция

Венцислав Георгиев става директор на финасовата инспекция
Снимка: www.panoramio.com
A A+ A++ A

Министърът на финансите Владислав Горанов назначи Венцислав Георгиев за директор на Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ). Назначението е съгласувано с премиера Бойко Борисов, според изискванията на Закона за държавната финансова инспекция.

Венцислав Георгиев е магистър по специалността „Финанси” в Университета за национално и световно стопанство. Цялата му професионална кариера е в системата на държавния финансов контрол и има дългогодишен опит в Агенцията за държавна финансова инспекция.

До назначаването му за директор на Агенцията Георгиев е бил директор на дирекция “Планова инспекционна дейност в областта на обществените поръчки” в АДФИ, като заема тази позиция от ноември 2011 г.

В Агенцията започва работа през юли 2006 г. като началник на отдел „Финансови инспекции на други структури в МФ“, длъжността заема до юни 2007 г., когато е назначен за държавен финансов инспектор и остава на този пост до август 2010 г. В периода от септември 2010 г. до октомври 2011 г. е бил директор на дирекция “Организация и извършване на инспекционната дейност” в АДФИ. Преди това е бил началник-отдел в Агенцията за държавен вътрешен финансов контрол.

#Владислав Горанов #Агенцията за държавна финансова инспекция #АДФИ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници