Въргала съжалява хората, които го съжаляват

Въргала съжалява хората, които го съжаляват
Влади Въргала и Ники Кънчев на финала на шоуто. Снимка: принт скрин на Нова ТВ
A A+ A++ A

Победителят във VIP Brother 2014 Влади Въргала коментира, че ако българите са го подкрепили, гласувайки за него, заради житейските му трудности, е жалко за всички нас, защото явно масово българите сме на едно и също място – тежко.

"От друга страна, не сме престъпници. Аз познавам много хора, които са работили законно със сърце и желание и са рискували по същия начин, по който и аз. Тези хора би трябвало да живеят нормално, а реалният резултат е, че те остават без покрив над главата си”, каза Влади Въргала в студиото на Нова телевизия.

Той смята, че мечтите в киното могат да се реализират само с много пари.

"Снимах филма си шест години. Колкото повече забавяш това нещо, толкова повече то се оскъпява”, разказа актьорът.

Въргала не иска да се създава драма от тежкото му материално състояние. Той поясни, че има покрив над главата си и къде да живее през зимата. Освен това все още има големи шансове да спаси апартамента си, който е ипотекиран, за да финансира филмов проект.

Влади Въргала сподели, че семейството му не се чувства комфортно от участието му в риалити шоуто. 

"С жена ми не сме били пред развод, но не е важно да се разведеш, а когато си на кръстопът, да търсиш посоката”, коментира Влади Въргала.

Снимките за новия му филм започват напролет, а проектът е изцяло финансиран, няма да се налага да залага имуществото си. 

#Влади Въргала

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »