Менда Стоянова оглави временната комисия по бюджет и финанси

Менда Стоянова оглави  временната  комисия по бюджет и финанси
Менда Стоянова Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Менда Стоянова от ГЕРБ бе избрана за председател на временната комисия по бюджет и финанси. Комисията се състои от 20 народни представители - седем от ГЕРБ, по трима от "БСП лява България" и ДПС, по двама от Реформаторския блок и Патриотичния фронт и по един депутат от "Български демократичен център", "Атака" и АБВ.

Временната комисия ще работи до създаването на постоянна комисия. Очаква се в петък комисията, оглавявана от Менда Стоянова, да представи доклад върху доклада на БНБ за събитията и предприетите действия, свързани с КТБ и банка "Виктория".

От ГЕРБ във временната комисия влизат Ивайло Московски, Делян Добрев, Диана Йорданова, Димитър Главчев, Лиляна Павлова и Владислав Николов.

От  "БСП лява България" са Румен Гечев, Петър Кънев и Георги Търновалийски, на ДПС - Алиосман Имамов, Йордан Цонев и Петър Чобанов. В комисията влизат още Димитър Танев и Корман Исмаилов от Реформаторския блок, Валери Симеонов и Емил Димитров от Патриотичния фронт, Георги Ковачев от "Български демократичен център", Николай Александров от "Атака" и Ивайло Калфин от АБВ.

 

 

#ГЕРБ #Менда Стоянова #БНБ #КТБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници