Румяна Бъчварова премиер?

Румяна Бъчварова премиер?
Румяна Бъчварова Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ако ГЕРБ не успее да убеди партньорите си да сключат коалиционно споразумение със споделена отговорност, може да излъчи експертно правителство. Най-вероятно премиер на този кабинет, който ще бъде временен вариант, ще бъде Румяна Бъчварова. Това споделиха експерти минути преди 240-те народни избраници да положат клетва в Народното събрание.

Преди откриването на парламента в 14 часа в НДК кратка среща има Националният съвет на ГЕРБ. Никой от ръководството на партията не пожела да коментира бъдещия кабинет.

Румяна Бъчварова досега беше спрягана за вицепремиер в бъдещия кабинет на Бойко Борисов. Социоложката бе шеф на политическия кабинет по време на първото управление на ГЕРБ, а от началото на тази година стана член на Изпълнителната комисия на партията.

Румяна Бъчварова бе в преговарящия екип на ГЕРБ с парламентарно представените партии за съставяне на правителство.

Тя е управител на социологическата агенция Market & Media Links. Тя е завършила Софийския университет "Св. Св. Климент Охридски" със специалност Социология. Притежава дългогодишен опит в маркетинговите и медийните проучвания, комуникациите, връзките с обществеността и рекламния пазар.

Автор и участник е в проекти и проучвания в областта на потребителския и рекламния пазар, медиите и общественото мнение. В края на юли 2009 година беше посочена за началник на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов.

 

#Румяна Бъчварова #Бъчварова #ГЕРБ #правителство #Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници