Версия: Найденов е застрелян заради записи от подслушване

Версия: Найденов е застрелян заради записи от подслушване
A A+ A++ A

Убитият снощи в столицата 38-годишен Николай Найденов е работил в знаковата фирма "Информационно обслужване", твърди "Афера". Като компютърен специалист той се е занимавал и с възстановяване на унищожени  записи, направени с мобилна техника.

Найденов бе поразен с пет куршума - в лявата част на гръдния кош, корема и таза, а последният изстрел е бил в тила. Убиецът причакал Николай, докато си тръгвал от гаража на ул. "Захарий Круша" № 2", близо до 19-о училище, където поправял компютри.

Николай е видял килъра си и дори се обърнал към него с думите: "Какво искате от мен", според показанията на съседи, станали очевидци на разстрела.

Според направената аутопсия мъжът е издъхнал от раната в корема. Единият от куршумите е разкъсал коремната аорта, което е довело до остра кръвозагуба.

Разследващите проверяват всички контакти на убития през последните години.  Първоначално съмненията бяха за скандал за паркомясто, имаше и предположения за умишлено убийство, свързано с бизнеса на Николай. Последната непотвърдена информация е, че той се е занимавал и с техника за подслушване.

#Николай Найденов #аутопсия #разследващи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници