Реформаторите ще подкрепят ГЕРБ срещу реформи

Реформаторите ще подкрепят ГЕРБ срещу реформи
Димитър Танев Снимка: grajdani.bg
A A+ A++ A

Димитър Танев от Изпълнителния съвет на Движение България на гражданите заяви, че на предстоящите преговори с ГЕРБ Реформаторският блок отново ще предложи подкрепа срещу реформи.

"Подкрепа срещу реформи е ключовото послание, което ние ще излъчим: реформи в администрацията и съдебната система, реформи в здравеопазването и пенсионната система, продължаване и ускоряване на реформите в образованието, допълнително усилие и борба с престъпността и корупцията. Ще предложа и темата за новите заеми да бъде вщключена. Нови заеми да бъдат теглени само, ако има яснота за какво ще бъдат изхарчени", коментира Димитър Танев пред БНР.

Той уточни, че по-късно през деня преговорният екип на блока ще проведе работна среща, за да излезе с единна позиция. Но засега е ясно, че ще предложат подкрепа срещу реформи.

Преговорният екип на Реформаторския блок за предстоящите разговори с ГЕРБ включва Димитър Танев, Петър Москов, Румен Христов, Трайчо Трайков, Корман Исмаилов. БЗНС трябва да реши по-късно кой ще бъде техният представител в екипа за преговори.

#Димитър Танев #Движение България на гражданите #Танев #ГЕРБ #Реформаторския блок

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници