Бареков: И Дядо Мраз да е премиер, с Дянков и Трайчо Трайков ще се провали

Бареков: И Дядо Мраз да е премиер, с Дянков и Трайчо Трайков ще се провали
Бареков предвижда тежко време за политиците. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Не Борисов, Дядо Мраз да сложим за премиер, няма да оправи нещата до Коледа. Особено ако му сложим на Дядо Мраз Дянков за финасов министър и Трайчо Трайков за енергиен, да видим как ще се справи, коментира лидерът на ББЦ Николай Бареков. 

"Искам ГЕРБ да предложат кабинет и ние да преценим дали да го подкрепим или не", коментира Бареков пред Нова телевизия.

Лидерът на ББЦ обясни относно изказванията му, че иска да става премиер, че народът не му е дал този шанс, не е получил достатъчно гласове, затова няма право на такива претенции. 

"Народът не ми даде този шанс и по-добре, защото политиката в България в този момент е не клоака, а мръсно блато", каза още той.

Николай Бареков обясни, че два пъти е печелил избори, но на тези има такъв резултат. Няма намерение да се отчайва, нито да напуска политиката, понеже Бойко Борисов не го пуска там.

На въпрос за негово изказване, че "Борисов има пряко участие в убийства" и че бил извършил 10 убийства, Бареков посочи, че "не бива да се лепят етикети". "Ако иска, да си сложи на дръвника главата, да си вземе гласове от реформаторите, виждам, че те се разцепиха, да си вземе от патриотите и да става премиер", каза Бареков.

Той призова политиците да си говорят - всеки с всеки, защото трябва да се докаже на хората, че може да се направи нещо добро за държавата. 

Бареков смята, че БСП са пред разпад, а ДПС никой не ги иска. 

Той даде един, както го нарече - "пожарникарски пример, защото Бойко Борисов е пожарникар": Народът вкара 8 политици в една горяща къща. В момента политиците се карат, вместо да хванат маркуча и да започнат да гасят.

#ДПС #БСП #Борисов #Бойко Борисов #ГЕРБ #ББЦ #Бареков #Николай Бареков #премиер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници