„Левски“ направи равенство с „Марек“

„Левски“ направи равенство с „Марек“
Отборът на „Левски“ направи равенство 1:1 при гостуването си на „Марек“ . Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Отборът на „Левски“ направи равенство 1:1 при гостуването си на „Марек“ в мач от 11-ия кръг на "А" група и пропусна възможността да се върне на второ място в класирането.

"Сините" контролираха събитията на терена през целия двубой, но домакините се отбраняваха стабилно и заслужиха точката. Още в първите минути двубоят бе временно прекъснат, след като част от феновете на Левски се възползваха от липсата на полиция на стадион "Бончук" и потърсиха саморазправа с привържениците на Марек. Реферът Георги Игнатов спря мача за три минути, след което играта бе подновена.

В 62-та минута Златко Бонев бе изведен сам срещу Пламен Илиев и откри резултата, като останаха съмнения за нарушение на Марио Близнаков преди гола, както и игра с ръка на голмайстора. 4 минути по-късно Игнатов свири спорна дузпа за „Левски“ след единоборство между Аниете и Николов, но вратарят на „Марек“ Емил Михайлов спаси удара на Гаджев от бялата точка.

В 79-та минута гостите получиха право да изпълнят втора дузпа, като този път нямаше никакви съмнения, след като Виячки спря центриране на Мирослав Иванов с ръка.
След това равенство Левски заема трето място в класирането с 20 точки, докато Марек се изкачи до 9-та позиция с 9 точки.

#Левски #Марек #Мирослав Иванов #Георги Игнатов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници