Най-малкият син на Саркози замерил полицайка с домат

Най-малкият син на Саркози замерил полицайка с домат
Френският президент Никола Саркози се видя принуден да моли за извинение полицайка, която най-малкият му син замерил с домат откъм Елисейския дворец. Снимка: telegraph.co.uk
A A+ A++ A

Френският президент Никола Саркози се видя принуден да моли за извинение полицайка, която най-малкият му син замерил с домат откъм Елисейския дворец.

В четвъртък 15-годишният Луи, който е роден от брака на Саркози с втората му съпруга Сесилия Сиганер - Албениз, си играел в градината на двореца с двама свои приятели, като забавлението било да замерят с домати и хартиени топки полицайката, която се намирала на тротоара, предаде БГНЕС.

Един от зеленчуците я улучил по бузата. Жената се оплакала на президентската охрана и се наложило таткото на палавника да се срещне с нея и да поиска извинение.

„Геройството“ на Луи обаче става в момент, когато високопоставеният му татко се кандидатира за президент и е в разгара на кампанията, в която се опитва да настигне по рейтинг главния си съперник, социалиста Франсоа Оланд.

Бракът на Саркози със сегашната му съпруга Карла Бруни е № 3. От първия си брак с Мари - Доминик Кулиоли, той има двама големи синове, а през октомври м.г. Карла му роди дъщеричката Джулия.

#Никола Саркози #Саркози #син #домат #полицайка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници