Най-красивата учителка: Не ме радва такава популярност

Най-красивата учителка: Не ме радва такава популярност
Силвия Зубева смая социалните мрежи. Снимка: 9gag.com
A A+ A++ A

Българка стана една от най-популярните учителки, след като само за два дни нейната снимка във Фейсбук обиколи света. Над 313 хиляди харесвания и хиляди коментари само за две денонощия. Световният сайт за споделяне на изображения 9gag.com също публикува красивата българка, която е учителка на първокласници в столичното 119 училище. Силвия Зубева не се радва на тази популярност.

„Не се чувствам добре от тази снимка и искам да ме приемат заради моите професионални качества. Взели са телефона от сайта на училището и ми звъняха цяла нощ. Вдигах телефона и казвах, че номерът е сгрешен“, коментира Силвия пред Нова телевизия. 

Младата учителка не смята, че е била облечена неприлично. Детската й мечта е била да стане учителка и я е постигнала, няма намерение да сменя професията си. Работи в училището от три години. 

Зубева сподели, че по телефона е получавала неприлични предложения, влючително такива за по-добра и високоплатена работа. Всичко това я притеснява.

Майката на момиченцето, което е хванала за ръка на снимката, също й се е обадила и е казала, че не й е приятно, че нейното дете е във всички медии. 

Силвия Зубева каза също, че снимката е направена от родител. 

 

#Силвия Зубева #учителка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници