Куп въпросителни около смъртта на млада и секси учителка, намерена полуразложена по бански в колата си в Приморско

Куп въпросителни около смъртта на млада и секси учителка, намерена полуразложена по бански в колата си в Приморско
A A+ A++ A

Неизвестното около мистериозната смърт на жената по бански, открита близо четири денонощия след смъртта й в заключена кола в Приморско, става все по-сериозно.

Въпреки че до тялото е намерена чантичката й с личните документи и че не става дума за обир, към този момент разследващите са се насочили към основна версия убийство. Не е ясно дали е открит мобилният й телефон.

Припомняме, че преди няколко часа, жената е намерена в собственото си Рено, което се оказало, че е заключено. Това е станало след като два дни е била издирвана след подаден от майка й сигнал, че се намира в Приморско. Около 22 ч. снощи в реното бе намерено тялото – в напреднал стадий на разлагане - на ул. "Лагуна“ – срещу бутиков хотел, в близост до Северния плаж.

По данни на "Флагман" жената се казва Адриана Ст. от Пазарджик, на 32 години, живеела е в Пловдив, където е била учителка.

Близките й твърдят, че е изключено да е била в депресия и да е посегнала на живота си.

Поради невъзможността да се открият видими външни следи от насилие заради тежкото състояние на останките, при аутопсията днес са взети само проби за хистологичен анализ – търси се наличие на дрога или други вещества, които биха предизвикали смърт. Не може да се установи дали става дума за инфаркт или инсулт.

Тялото все още се намира в отделението по "Съдебна медицина“.

#Приморско #учителка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници