Разюздана даскалка по физическо танцува страстно, а после преспа със свой ученик на бала му

Разюздана даскалка по физическо танцува страстно, а после преспа със свой ученик на бала му
A A+ A++ A

Прелъстен ученик даде показания пред съд в Глазгоу, че е спал с даскалката си по физкултура, която е била инструктор и по йога. Двамата пили малко повече по време на абитуриентския бал, след което преспали заедно.

Момчето, известно само като А., даде показания по делото срещу учителката Мелиса Туиди, която видно от горната снимка е доста подвижна и със сигурност знае доста секс техники.

Твърди се, че мис Туиди, която е била на 23 години по това време, е купонясвала с учениците в нощен клуб SWG3 в Глазгоу, след което се върнала с тях в хотел Premier. Всичко това се случило през 2017г.

Твърди се, че бившата учителка по физкултура в гимназията Гленифър в Пейски, Ренфюршир, танцувала „неподходящо“ с учениците, преди да преспи с 18-годишния ученик.

Пред съда ученикът каза, че съжалява, че мис Туиди е подложена на разследване, защото не заслужава подобно нещо и не се чувства насилен.

Въпреки това, той призна, че е целунал мис Туиди в хотелската стая, преди да отидат в хотелската му стая и да правят секс.

Ученикът разкри, че са пили голямо количество алкохол преди да спи с учителката си. Той твърди, че мис Туиди, която сега живее в Дубай и работи като инструкторка по йога, е останала да преспи в стаята му.

„Не сме имали отношения преди бала“, каза ученикът пред съда.

„Не съм канила мис Туиди в хотела, не знам как се озова там“.

#Секси учителка #палава учителка #пияна учителка #учителка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »