Кобрата обеща да „разкъса“ Кличко

Кобрата обеща да „разкъса“ Кличко
Кубрат Пулев обеща да разкъса Кличко. Снимка: lenta-ua.net
A A+ A++ A

"Преди няколко дни се видях с Кубрат и думите му за Кличко бяха – Ще го разкъсам!", каза президентът на федерацията по бокс Красимир Инински.

"Преди няколко дни се видях с братя Пулеви и в разговор с Кубрат видях увереност, желание и предизвикателство, което ще изиграе лоша шега на Кличко", допълни Инински. Той говори за предстоящата среща между Кобрата и световният шампион Владимир Кличко. Треньорът на националния тим по бокс Михаил Таков също коментира двубоя между двамата.

"Играта на нерви продължава и ще продължава до момента, в който и двамата се качат на ринга за официален мач и ще се види, кой е по-издръжлив. Всички тези игри, които стават целта им е да се види, кой има психика да издържи и да бъде на върха. Таков посочи, че „Кубрат говори истини, а Кличко реагира на тези неща от позицията на организатора и шампиона.

Въпросът е Кубрат да издържи на всичко, което става. Това е тежко за един състезател, който е в пик период и трябва да играе, а в следващия момент всичко започва от начало. Надявам се да издържи, защото залогът е голям. Запазване на формата е трудно, защото всичко започва отначало", каза още Таков.

#Кубрат Пулев #Кличко #Красимир Инински

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници