Свръхинтерес към концерта на Бочели, пускат още билети

Свръхинтерес към концерта на Бочели, пускат още билети
A A+ A++ A

Още 1700 билетa, 200 от които ВИП, ще бъдат пуснати за концерта на Андреа Бочели на 31 август в София, съобщиха организатoрите от European Event Service.

Причината - свръхинтерес към събитието. Първоначално предвидените бройки от най-скъпата категория бяха изцяло изчерпани, а търсенето продължава. В Eventim са получени запитвания за купуване на ВИП-пасове от множество заможни българи, различни фирми, посолства, както и бизнесмени и знаменитости от съседни държави като Сърбия, Румъния и Турция.

Новите ВИП билети са на цена от 300 лв и ще са отделени на специална платформа с отлична видимост към сцената. За гостите ще бъдат предвидени стилни маси и столове, които ще превърнат концерта в специално изживяване, което ще се помни цял живот.

Преди седмица бяха пуснати в продажба още 2000 билета от всички ценови категории, които също няма да бъдат достатъчни, за да задоволят огромния интерес към събитието от страна на родната публика. Шест ценови категории бяха изцяло изчерпани в края на миналата работна седмица.

Това ще са последните билети, които се пускат за концерта, чиято сцена ще се изгражда от 20 август.

150 тона оборудване, звук, осветление и видео ще бъдат вкарани на стадион “Българска армия” с 20 камиона в Борисовата градина. Техниката ще осигури перфектно качество на звука и визията за всеки един от 18-те хиляди зрители, обещават от European Event Service.

Билетите могат да се купят от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на  и Аndreabocelli.com.

#музика #Андреа Бочели #концерт #стадион „Българска армия“ #билети

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници