Сидеров регистрира "Атака" с 9999 подписа

Сидеров регистрира "Атака" с 9999 подписа
A A+ A++ A

Волен Сидеров регистрира партията "Атака" за предстоящите избори в ЦИК. На излизане той каза, че е събрал точно 9999 подписа.

Запитан кои са водачите на листи, лидерът отговори, че точната подредба още не е направена.

Сидеров коментира, че българинът имал 2 опции. Повечето партии били за колониалното робство и пълно подчинение на САЩ и Брюксел, както и за враждебна политика на санкции срещу Русия, която била вредна за българския национален интерес. "Атака" иска това да се прекрати и да се работи за по-високи доходи и работеща индустрия, посочи Сидеров.

По думите му тези, които отписвали "Атака" като фактор в политиката винаги са грешили.

Лидерът на "Атака" повтори заканата си, че днес ще внесе сигнал в прокуратурата срещу служебния премиер Георги Близнашки. Сигналът бил за подправяне на документи, свързани с подписката за референдума за промяна на изборните правила.

Според Сидеров е нарушен чл. 308 от Наказателния кодекс с декларацията на Близнашки за участието му в дружества, неправителствени организации. Той първо е представил коригирана с бяло декларация, след това друга.

За изказването на Борисов, че ще назначи 10 зам.-министри мюсюлмани лидерът на "Атака" каза, че за него това е логично, защото съюзът ГЕРБ-ДПС бил от доста време.

#Волен Сидеров #Атака #избори #ЦИК

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници