Манчестър от Свищов протестира срещу съда с татуировка

Манчестър от Свищов протестира срещу съда с татуировка
Манчестър притежава кръщелно свидетелство от лондонска църква, където приема името Манчестър Юнайтед преди една година.
A A+ A++ A

Най-големият български фен на „Манчестър Юнайтед” Манчестър Левиджов от Свищов си татуира на челото емблемата и името на любимия си футболен отбор в знак на протест срещу съда. Левиджов успя да си смени първото име на Манчестър, но съдът още не му е позволил фамилията му да е Юнайтед.

Зад гърба си 50-годишният запалянко има 15 съдебни процеса докато си извоюва името Манчестър Здравков Левиджов-Юнайтед. Проблемът му е, че с въвеждането на новите лични карти псевдонима Юнайтед отпада. Затова в знак на протест, Манчестър решава да се татуира.

„Аз съм човек, който се бори докрай и като си дам клетвата се боря докрай. Някои ме мислят за шегаджия, за зевзек, нещата са по-сериозни отколкото си мислите. За едно име елементарно име, България не е правова държава, това искам да докажа!”, обяснява Манчестър Левиджов пред Нова телевизия.

Манчестър притежава кръщелно свидетелство от лондонска църква, където приема името Манчестър Юнайтед преди една година. Това обаче също не му помага да извоюва желаните две имена пред районния съд в Свищов.

#Манчестър #Свищов #Юнайтед

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници