Свищовлията остригал жена си и я направил на панаирджийска мечка, защото му сложила рога

Свищовлията остригал жена си и я направил на панаирджийска мечка, защото му сложила рога
A A+ A++ A

Домашният насилник Ерман от Свищов е остригал жена си и я повел така по улиците на града, защото разбрал, че тя работила за бебе с друг мъж, преди да го зареже. Освен това предишният й го срещнал дни по-рано на улицата и го пребил. 28-годишният рогоносец не могъл да понесе срама, пише "Телеграф".

Подробностите станаха ясни, след като късно вечерта в петък Свищовският районен съд определи постоянна мярка „задържане под стража“ за насилника.

Машинка

Остриганата 27-годишна жена и децата й са настанени в кризисен център. На мъжа са повдигнати три обвинения – за лека телесна повреда в условията на домашно насилие, за принуда за остриганата нула номер коса с машинка и за хулиганство с особен цинизъм, тъй като след това той я е извел остригана на улицата, за да я унизи.

Районният прокурор на Велико Търново Тихомир Шабов поясни пред БНР по какво се работи в момента: "Да се установи какъв е отзвукът в обществото – има ли възмутени, няма ли, разкарвана ли е жертвата из града, с каква цел, от кого", каза той.

Казуси

Малтретираната жена е майка на две деца. Върнала се при обвиняемия през август тази година, след като се разделила с предишния си приятел. Мотивът е ревност, казват от прокуратурата.

"Ние се занимаваме с наказателната част на казуса и сме съсредоточени по доказване на престъпленията, извършени от насилника. Какво ще става с жертвата, кога и как решават други институции. Ние, разбира се, ще я разпитаме пред съдия", поясни районният прокурор.

#домашно насилие #Свищов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници