Гонзо отново начело на „Левски“

Гонзо отново начело на „Левски“
Спортно-техническият треньор на Левски Георги Иванов-Гонзо ще замени испанеца Пепе Мурсия. Снимка: petel.bg
A A+ A++ A

Спортно-техническият треньор на Левски Георги Иванов-Гонзо ще замени испанеца Пепе Мурсия като треньор на отбора.

Гонзо обяви новината на пресконференция на "Герена". Като основна причина за раздялата с Мурсия той посочи различните виждания на испанския наставник, които не са съвпадали с тези на клуба.

Георги Иванов става треньор на един от най-популярните български клубове за четвърти път. Все още не са обсъждани варианти за негови асистенти. Гонзо бе категоричен, че никога не се е месил в работата на Мурсия през двата месеца, в които той беше начело на отбора. Бившата синя деветка не скри, че решението за назначаване на испанеца е било прибързано, поради причината, че се е стигнало до провали с тримата основни кандидати - Димитър Димитров-Херо, Мъри Стоилов и Ивайло Петев.

"Мурсия може би не е лош треньор, но имаше проблеми с комуникацията, адаптацията и освен това през тези два месеца отборът не се развиваше така, както искахме. При изграждането на един нов отбор е нормално да има колебливи резултати, но просто в играта ни нямаше никаква идея. Поемам вината за тези два месеца. По добре да си признаем грешката и да почнем отначало", сподели Гонзо.

#Георги Иванов #Димитър Димитров-Херо #Мъри Стоилов #Ивайло Петев #Мурсия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници