Гонзо топи Боби Михайлов за подкупи на прокурори, съдии и страшни схеми

Гонзо топи Боби Михайлов за подкупи на прокурори, съдии и страшни схеми
A A+ A++ A

Петър Величков (вдясно), който е част от екипа на Димитър Бербатов, направи нови скандални разкрития свързани с техническия директор на БФС Георги Иванов и взаимоотношенията във футболната централа.

Той публикува коментар във Facebook, в който разказва случка от лятото на 2022 година, когато е пътувал в един самолет с Георги Иванов и случайно синът му е чул разговор на Гонзо с друг човек.

Публикуваме какво написа Величков без редакторска намеса:

"2022 лятото. Летя със сина си от Лос Анджелис за София през Амстердам. В Амстердам в самолета се качва Гонзо с някакво момче с анцуг и лаптоп на рамо. Отива назад в самолета и сяда непосредствено пред сина ми. Някъде след час сина ми идва отпред при мен и ме пита кой е този който стои точно пред него визирайки Гонзо.

Разказва ми какво коментира Гонзо с момчето с анцуга. Обяснявал как Михайлов крадял от БФС, как подкупвал съдии и прокурори с откраднатите от БФС пари. Как Михайлов бил на почивка в Созопол в скъп хотел и после донесъл в БФС и отчел фактурата от хотела на която пишело Лагер на футболисти в Созопол.

Гонзо, женчо ли си , или мъж? Като си тръгнал да ядеш хляб от Михайлов яж и мълчи. Стига се прави на принципен само под сурдинка. Плямпаш зад гърба на Михайлов, а иначе си траеш. Това те прави съучастник. Заедно с Бобо сте в кюпа.

И не, няма да ви кажа дали 19 годишния ми син е записал с телефона си разговора на Гонзо с момчето с анцуга и лаптоп на рамо".

Колегите от "Дспорт" се свързаха с Величков и го попитаха дали публикацията е от неговия профил и дали потвърждава истинността, а и защо чак сега разкрива това нещо и има ли доказателства за този разговор.

"Да, аз публикувах това и случката е абсолютно истинска. Защо сега? Ами първо искам да кажа, че реално аз съм наясно какви са взаимоотношенията и как се работи в БФС и не го считах за някаква изненадваща новина. Реално тези хора са обединени от съвпадане на лични интереси и подобни ситуации, в които някои говори зад гърба на другия са ежедневие. Това въобще не ме учуди.

Сега бях провокиран да го разкажа, разбирайки, че явно с говоренето на Гонзо зад гърба на Михайлов са се сблъскали и други хора. Дали имам доказателства и запис? Какво значение има, разказал съм, станал съм свидетел на това, което съм чул от сина си. В крайна сметка нищо ново под слънцето, поне за мен, но нека фокусираме общественото внимание върху много по-сериозните проблеми, с които се сблъсква българския футбол", каза Величков.

#Георги Иванов #Георги Иванов - Гонзо #БФС Борислав Михайлов #Борислав Михайлов #БФС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници