Радан Кънев: Някой трябваше да хвърли камък в блатото на политиката

Радан Кънев: Някой трябваше да хвърли камък в блатото на политиката
Радан Кънев се извини на избирателите си за оставката си като говорител на реформаторите. Снимка: dnes.dir.bg
A A+ A++ A

„Приятели и съмишленици, извинявам се, ако съм ви изненадал неприятно. Но някой трябваше да хвърли камък - не камък по РБ, а в блатото на българската политика“, написа лидерът на ДСБ и бивш говорител на реформаторите, на стената си във „Фейсбук“.

„Вече месец целият български политически елит си е назначил, без да пита избирателите, владетел. И му е отредил шефското място на трапезата. Никой не се бори за доверието на българите, никой не се бори дори за власт. Борим се за доверието на Борисов и за подхвърлен от него къшей власт. Като ловни кучета около трапезата на господаря. Нищо лично за Борисов - това го урежда. Прав е“, коментира Кънев и допълва, че „унижението е за политическите лидери, които приемат това. Унижението е за българските граждани, на които им съобщават ‪#‎Кой‬ ще ги управлява СЛЕД изборите. Аз, като избирател, на такива избори не бих участвал“, категоричен е Кънев.

По думите му, „това е ход за единството на Блока, за истинско единство. За това РБ да бъде извън тази срамна договорка. Вярвам, че всички партии и лидери в Блока разбират тази отговорност“, отбелязва още Кънев.

#Радан Кънев #ДСБ #Фейсбук #Реформаторите #Блока #РБ #Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници