Радан Кънев и Йордан Цонев се хванаха за гушите заради КТБ

Радан Кънев и Йордан Цонев се хванаха за гушите заради КТБ
Радан Кънев Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ДСБ и говорител на Реформаторския блок, Радан Кънев, скочи срещу изказване на председателя на бюджетната комисия в Народното събрание Йордан Цонев от ДПС, който настоя да КТБ да бъде обявена в несъстоятелност и да бъдат отворени кредитните досиета, за да е ясно кой какво е правил там.

„Не е въпросът кой е вложил пари в ‪КТБ‬. Това вече го знаем. А кой ги е откраднал. Това се опитват да прикрият ДПС. И съпричастен към прикриването ще бъде всеки, който се доближи политически до тях“, коментира Кънев на страницата си във Фейсбук.

Преди няколко дни лидерът на ДСБ Радан Кънев каза, че ДПС се е вкопчило във властта, за да прикрие кредитните досиета в КТБ.

„Искам да припомня, че не децата на лидера на ДПС имат високи хонорари от консултантски договори от тази банка, и не лидерът на ДПС е създал този банкер преди време“, заяви в понеделник сутринта Йордан Цонев в студиото на Нова телевизия.

Според Радан Кънев, ДПС прикрива „очевидната истина“, за да трупа дивиденти на изборите.

„Г-н Йордан Цонев, и съвсем не само той, влиза в атака срещу мен заради очевидната истина. А тя е, че на предстоящите избори единственият залог е кой‬ да се намърда до ГЕРБ и пирът на хиените да продължи. РБ‬ няма да участва в такова състезание - ние се борим пирът на хиените да спре. Българската икономика и бюджетът, най-вече бюджетът на отделното семейство, не издържат повече на такова управление“, коментира Кънев.

#Радан Кънев #Йордан Цонев #Кънев #Цонев #Реформаторския блок #ДСБ #ДПС #КТБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници