Корина Шумахер продава частния самолет на семейството

Корина Шумахер продава частния самолет на семейството
Корина ще инвестира в медицински център в дома на Шумахер. Снимка: www.bild.de
A A+ A++ A

Съпругата на Михаел Шумахер реши да продаде частния самолет на съпруга си. На опашката на летателната машина са написани инициалите на популярния автомобилен състезател. Самолетът струва най-малко 20 млн. долара. Решава се на продажбата 207 дни след ужасяващия инцидент, който Шумахер претърпя по време на ски ваканция в Алпите.

Шумахер лежи на болнично легло в швейцарска клиника и все още не може да говори, нито да се движи. Вероятно му предстоят дълги години рехабилитация и борба за живот.

Корина предлага сребристия Фалкон 2000EX с капацитет за деветима души, изминаващ по 920 км/ч. Автомобилният състезател е използвал машината доста по време на активната си спортна кариера. Шуми е навъртял с нея 300-400 часа във въздуха. Семейството му е ходило на почивки с машината. След инцидента обаче животът на фамилията е обърнат с главата надолу.

Преди 4 месеца съпругата на Шумахер е започнала основен ремонт на имението им, за да осигури условия за прехвърлянето на мъжа си вкъщи. Изгражда се цял медицински център, в който се предполага, че Шумахер ще бъде настанен съвсем скоро.

Въпреки че богатството на Шумахер е огромно, за да бъде поддържан живота му и да се направи всичко възможно за възстановяването му, ще бъдат нужни физиотерапевти, доктори, сестри, експерти по неврология. Михаел остана парализиран и общува с членовете на семейството посредством премигвания с очи.

Докторите дават надежда, че Шумахер скоро ще може да стои полуизправен в инвалиден стол с модерна система за контрол. Той едва ли ще се върне към някогашния си начин на живот, но въпреки това близките му приемат за чудо, че се събуди от комата и оцеля след почти фаталното падане.

45-годишният германец в момента преминава през определена от лекарите „дълга фаза на рехабилитация“.

#Михаел Шумахер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници