Съпругата на Шумахер проговори: Изпращайте му позитивна енергия!

Съпругата на Шумахер проговори: Изпращайте му позитивна енергия!
Корина благодари на феновете за подкрепата. Снимка: www.bild.de
A A+ A++ A

Откакто Михаел Шумахер пострада на 29 декември при ски инцидент във френските Алпи, съпругата му Корина не направи нито едно официално изявление. Семейството на шампиона изрази само няколко думи на благодарност за подкрепата от цял свят чрез сайта на "Формула 1". 4 дни преди "Гран при" в Германия, Корина е приключила със своето мълчание, съобщава сайтът "Ди Велт".

Съпругата на Шуми написа писмо до феновете на 7-кратния световен шампион, в което благодари за съчувствието и казва, че гледа напред.

"Скъпи приятели на мотоспорта", казва тя, "Това съобщение е за вас, за тези, които през всичките години съпреживявахте любовта си към спорта заедно с Михаел, а през последната половин година го подкрепяхте и извън пистата."

В поздравителните си думи Корина отбелязва още, че започва фаза от лечението на шампиона, която вероятно дълго време ще продължи.

"Надяваме се, че в тази борба времето - толкова много години във "Формула 1", ще бъде отново съюзник на Майкъл", отбелязва още тя.

По време на "Гран при", което тази година се провежда в Германия, ви моля от сърце за вашите най-добри пожелания и позитивна енергия", казва още Корина.

"Трябва да кажа, че съчувствието ви ни отвя. Добре е да знаете, че най-трудното време го преживяхме заедно".

Корина е омъжена за Шумахер от 1995 година.

Припомняме, че Шумахер бе в кома в продължение на месеци в Университетската болница в Гренобъл. Претърпя няколко операции на главата. На 45-ия му рожден ден - на 3 януари, имаше стотици фенове, дошли да отбележат празника му в болницата с флагчета и подаръци.

На 16 юни, след повече от пет месеца, Шумахер бе откаран в Университетската болница в Лозана, за да се подложи на рехабилитационна програма. Мениджърът му Сабине Кем съобщи, че той вече е излязъл от комата.

#Михаел Шумахер #Гренобъл

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници