Трите най-луксозни места за почивка в Бразилия

Трите най-луксозни места за почивка в Бразилия
A A+ A++ A

Едва в края на световното по футбол туристическото списание L`Officiel Singapore Out (Lofficielsingapore.com) представи трите най-луксозни места за туризъм в Бразилия. Идеята може би е всички, които са в страната, да удължат престоя си с още седмица-две за разпускане след горещите спортни страсти.

Комплексът Barra De Sao Miguel не предлага типичната тропическа ваканция, а безкраен купон между градовете Ресифи и Салвадор. Мястото изобилства от девствени гори и кристалночисти води в отдалечения комплекс.

Дестинацията е подходяща за младите, които искат да избягат от шума на града. Намира се на 40 минути път с кола от град Масейо, сърцето на крайбрежния щат Алагоас.

Архипелагът Fernando de Naronha е богата защитена екосистема от 21 острова в североизточната част на Бразилия. Тук е раят за гмуркачите. Архипелагът е част от Световното наследство на ЮНЕСКО.

Малкият хотел се състои само от 5 бунгала и 3 апартамента, които предлагат луксозни спа услуги. Има и ресторант с разнообразна храна. Пенелопе Крус и Хавиер Бардем са чести гости на комплекса.

Хотел Uxua Casa в град Транкосо на плажа Баия. Интересното тук е, че дъното на басейна е покрито с 45 000 зелени кварцови кристали.

Хотелът предлага уроци по бразилското бойно изкуство капуейра, следобедна дрямка под навеса на сламена колиба на плажа и изобилие от коктейли.

#Бразилия #почивка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници