Джаред Лето от Марс кацна в София

Джаред Лето от Марс кацна в София
Джаред Лето вече е в България. Снимка: Balkan Entertainment Company
A A+ A++ A

Секссимволът Джаред Лето кацна в София в късната събота вечер. Актьорът пристигна, за да пее на столичния стадион „Академик“ в неделя вечерта. Концертът на неговата група „Търти секъндс ту Maрс“ е част от фестивала „София Рокс“, в който участват още „Офспринг“, „Скилет“, „Мандо Диао“, „Алцес“ и „Osssy“.

Въпреки че летя веднага след участието си в Румъния, Джаред беше във видимо добро настроение и поздрави всички събрали се да го посрещнат с усмивка.

Носителят на "Оскар" и музикант в една от най-успешните модерни рокгрупи в момента, ще излезе на сцената на най-голямото роксъбитие у нас Sofia Rocks 2014 точно в 22:40 ч.

Малко по-рано фенките на Джаред изкупиха всяка възможност за близка среща с талантливия певец и актьор. Организаторите споделят, че в последната седмица интересът към рок събитието е нараснал значително. За Джаред Лето и бандата му VIP пакетите включващи среща със звездите, автограф и лична снимка, са вече изчерпани. Цените от 250 и 500 долара, явно не са стреснали феновете от България и региона, тъй като дори отпуснатата допълнително бройка е била продадена в рамките на няколко часа.

"Всъщност в момента се налага да разместим почти всичко в бекстейдж зоната, за да изградим изцяло ново помещение, което да побере всички закупили VIP пакети в последните няколко дни. Front of Stage билетите също са пред изчерпване, така че е хубаво да се снабдите с такъв още днес, ако искате да видите любимия си артист отблизо", заяви Петър Петров, организатор на Sofia Rocks.

Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за европейска столица на културата през 2019.

Музикалната кариера е най-важна за Джаред Лето, но за да се издържа започва да се снима и в киното. Първият му ангажимент като актьор е в сериала My So-Called Life, след който получава предложения основно за филми. На родната публика той е познат най-вече с участието си във филмите „Боен клуб“, „Американски психар“, „Александър“, „Реквием за една мечта“ и „Луди години“. Заради участия с „Търти секъндс ту Марс“ се налага да откаже на Клинт Истууд участие във филма „Знамената на нашите бащи“.

2014-а е силна за актьора Джаред Лето, защото получава Оскар за превъплъщението си в образа на транссексуален болен от СПИН в „Клубът на купувачите от Далас“. Твърди, че е намерил идеалното място за статуетката си в кухнята: „Това е първото място, където влизам, след като се прибера у дома. Знаете как е – оставяте ключовете, сваляте якето и слагате „Оскар“-а в кухнята“.

Джаред Лето е и силно социално ангажиран. По време на наградите "Оскар" той подкрепи хората, които се борят в Украйна и Венецуела.

#Джаред Лето #Sofia Rocks 2014

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници