Бюджетната серия на Samsung се увеличи с 4 нови телефона

Бюджетната серия на Samsung се увеличи с 4 нови телефона
A A+ A++ A

Samsung добави още 4 телефона към бюджетната си серия, което със сигурност ще зарадва много от почитателите на корейската компания с ограничен бюджет за мобилни устройства. Засега компанията не сподели подробности за цената, на които ще ги продава, но все пак от спецификациите на Galaxy Core II, Galaxy Star 2, Galaxy Ace 4 и Galaxy Young 2 става ясно, че няма да са особено скъпи. В този ход определено има логика, тъй като бюджетният сегмент е най-бързо растящият заради милионите потребители в развиващите се пазари, които тепърва заменят обикновените телефони със смартфони. И четирите телефона използват Android 4.4.2 с интерфейса TouchWiz.

Galaxy Core II е най-бърз заради използвания четириядрен процесор с честота 1.2GHz, а освен това добавя 4,5" дисплей с WVGA резолюция, което го прави най-интересен от новите модели. Вградената памет от 4GB може да се увеличи чрез microSD карта, а двете камери са с резолюция 5МР и 0,3МР. Устройството поддържа HSPA 21 Mbps мрежи и има 768MВ RAM.

Samsung Galaxy Ace 4 предлага 4" WVGA дисплей и в зависимост от версията ще се продава с двуядрен процесор с честота 1.2 GHz или двуядрен на 1 GHz. Първият от тях ще поддържа и LTE мрежи и има 1GB RAM, докато вторият се задоволява само с HSPA+ и е снабден с 512MB RAM. И двете версии имат 4GB вградена памет, microSD слот, GPS, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct съвместимост и същите камери като Galaxy Core II.

Galaxy Young 2 поднася 3.5" HVGA дисплей, едноядрен процесор с честота 1 GHz и 512 MB RAM. За файлове отново има 4 GB вградена памет, която може да се увеличи с още 32 GB. Устройството поддържа само HSPA мрежи и има само задна камера с резолюция 3МР.

Последен е Galaxy Star 2, който отново има 3.5" HVGA дисплей и едноядрен процесор с честота 1GHz, но е лишен от 3G възможности, което означава, че потребителите му ще трябва да търсят Wi-Fi мрежи за изтегляне на приложения и достъп до интернет. Отново липсва предна камера, а задната е с резолюция 2МР. Налице са отново 512МВ RAM и 4 GB вградена памет с microSD слот.

http://global.samsungtomorrow.com/?p=38148

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино