Борисов: Наглостта на управляващите минава всякакви граници

Борисов: Наглостта на управляващите минава всякакви граници
"Тези, които в момента са на власт доказаха, че не могат да управляват и затова нямат право да преговарят с международните институции", пише Борисов.Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Наглостта на управляващата коалиция вече минава всякакви граници". Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа "Фейсбук".

"Виждам, че не са си извлекли никакви поуки, не са си отчели никакви грешки и се опитват да прехвърлят отново вината от болната глава на здравата. От една година твърдя, че с псевдопремиер Орешарски и това недоразумение за финансов министър Чобанов нищо добро не очаква държавата. Не съм го казал за първи път днес, за да може това да бъде използвано срещу мен с обвинения за дестабилизация на финансовите институции. Всички знаят – и БНБ, и банкерите, и експертите, че се опитвам всячески да подкрепя техните опити за стабилизиране на системата", написа Борисов.

По думите му това не отменя категоричното му право да иска хората и международните партньори да имат доверие в заслужаващи ги управници.

"Тези, които в момента са на власт доказаха, че не могат да управляват и затова нямат право да преговарят с международните институции", пише още Борисов.

По-рано от БСП изразиха възмущение от последните изказвания на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, които според партията "внушават несигурност и недоверие в банковата система".

 

#Бойко Борисов #наглост #управляващи #граници

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници