Четирима пострадаха при катастрофа с линейка в София

Четирима пострадаха при катастрофа с линейка в София
Четирима души пострадаха при катастрофа на линейка, превозваща пострадало 15-годишно момиче в София. Снимка: dnes.dir.bg
A A+ A++ A

Четирима души пострадаха при катастрофа на линейка, превозваща пострадало 15-годишно момиче в София.

Инцидентът стана в нощта на четвъртък срещу петък на бул. „Александър Стамболийски“, близо до мола. В линейката, която се е движела с включена светлинна сигнализация, се е блъснал лек автомобил. От удара линейката се е обърнала на таван.

Най-сериозно е състоянието на момичето и на шофьора на линейката. Ранените, сред които са също лекарят и медицинската сестра от линейката, са откарани в „Пирогов“.

Момичето първоначално е пострадало при друго пътно произшествие. Състоянието му е много тежко, с опасност за живота. То е с два счупени крака, фрактура на таза и лявата предмишница. Медиците се въздържат от каквито и да било оптимистични изказвания за състоянието й, но са категорични, че я чака бавно възстановяване, след като състоянието й бъде стабилизирано.

Пострадал е и целият екип на линейката. Лекарят и медицинската сестра са освободени за домашно лечение. Шофьорът е със счупен нос и комоцио и е под наблюдение в медицинското заведение.

Не е ясно дали и в каква степен е пострадал шофьорът на автомобила, врязал се в линейката, тъй като той не е постъпвал в „Пирогов“.

#линейка #катастрофа #Пирогов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници