Yahoo отваря достъпа до Aviate за всички

Yahoo отваря достъпа до Aviate за всички
A A+ A++ A

По-рано през годината Yahoo купи стартъп компанията зад приложението Aviate, което представлява алтернативен лаунчер за Android. За разлика от другите подобни предложения, то автоматично опростява и организира съдържанието в телефона според частта от деня и събитията в календара и през деня показва само приложенията и информацията, от които има нужда потребителят.

Навигацията става между 4 основни екрана, приложенията се организират автоматично в колекции според функцията им, има препоръки според инсталираните приложения, а функциите се променят динамично. Има и опция за промяна на иконите с наличните в Play Store пакети, а освен това два пъти дневно се показват обобщения на най-важните новини от Yahoo News Digest.

Досега приложението се намираше в етап на бета тестове и беше достъпно само с покана, но вече е налично за всички. Оптимизирано е за Android 4.0 или по-нова версия и засега не работи с Android 2.3 (Gingerbread), но това скоро ще се промени (последната бета версия поддържа и Android 2.3)

http://aviate.yahoo.com

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино